Zomerse sleehak sandalen gekocht

toni-pons-espadrilles-nude-metallicAangezien het weer zomer is was ik nog dringend op zoek naar heerlijke zomerse schoenen die ik onder al mijn kleding aan kon trekken, dat is als vrouw zijnde natuurlijk een hele uitdaging en met name als je nog al kieskeurig bent zoals ik. Na een lange zoektocht naar de perfecte zomerschoenen kwam ik uit bij prachtige sleehak sandalen waar ik meteen helemaal weg van was. Aangezien ik geen zin had om verder te zoeken en mijn gevoel er goed bij was heb ik ze maar gewoon gelijk besteld, zo kon ik lekker genieten van zomerse schoentjes met dit weer.toni-pons-espadrilles-multi-color

Super keuze

Toen ik mijn zomerse sleehak sandalen binnen kreeg was ik er meteen helemaal weg van toen ik ze aan deed, ze zaten precies goed en ik heb ze meteen ingelopen zo dat ik ze snel hele dagen aan kon houden. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds super blij met mijn nieuwe zomerse schoenen en heb ze bijna elke dag aan met veel plezier, ze passen gelukkig ook onder elk kledingstuk die ik heb dus combineren  gaat heel goed. Neem ook eens een kijkje op de website en wie weet vindt jij ook jouw nieuwe zomerse schoenen hier op en ben ook jij klaar voor de zomer.caprice-sandalen-zwart-suede