Zijn jullie bekend met een t-shirt abonnement?

12-witte-t-shirts-ronde-hals

Mijn vriend heeft mij, als modeblogger, de opdracht gegeven om voor hem opzoek te gaan naar mooie witte basic t-shirts met een ronde hals. Hij kan zelf maar geen kwalitatief goede shirts vinden. Hij heeft ze wel eens gekocht bij de bekende grote winkelketens maar hij gaf aan dat bij die t-shirts na een paar keer wassen de hele pasvorm verdwenen is.  Voor hem werd het een duur geintje om steeds nieuwe t-shirts te kopen. Met al mijn connecties in en kennis van de modewereld moest dit voor mij een koud kunstje zijn was zijn mening.

De zoektocht voor mijn vriend

De afgelopen week heb ik voor hem dus eens wat navraag gedaan bij mijn connecties en ik heb zelf ook wat op het internet gezocht. Ik kwam hierbij uit bij de website www.tshirt-plein.nl. Op deze website kan je voor een zacht prijsje kwalitatief goede basis t-shirts kopen in de kleuren wit en zwart. Je kan daarbij kiezen uit twee modellen: ronde hals en v-hals. Een bevriende modeblogger heeft hier toevallig ook al eens over geschreven en zij is razend enthousiast.

1979711_1506775379571507_8487073416895699999_n

Je kan op deze website namelijk een t-shirt abonnement afnemen. Hierbij krijg je per twee, drie of zes maanden nieuwe t-shirts thuis gestuurd. Een concept wat ideaal is voor mannen die geen zin hebben om de stad in te gaan voor hun kleding. Dit t-shirt abonnement is wat dat betreft echt een gat in de markt denk ik. Ik had persoonlijk nog nooit van zo’n soort abonnement gehoord, jullie wel?

Tshirtplein