Wie of wat is Express Wear?

Ben jij iemand die gehoord heeft van Express Wear en wil je weten wat voor winkel het is en wat je ermee kan doen? Dan zit je hier aan het goede adres, want wij vertellen je alles over express Wear! Dus lees gerust verder als je hier meer van wilt weten.

Wie is Express wear?

Express Wear is een online website of webshop die kleding voor mannen en vrouwen verkoopt. Tevens heeft Express Wear zeven vestigingen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. De webshop bestaat echter pas sinds juni 2011, zodat de winkel klanten meer service kan bieden. De doelgroep van de winkel zijn jongens en meisjes vanaf vijftien jaar oud en dames en heren waarbij iedereen die geïnteresseerd is in de winkel de hipste trends van nu wilt dragen. Express wear werkt met het hoge en middensegment van jeans merken of merken dat gerelateerd zijn aan jeans. In het bedrijf zijn gemiddeld 35 werknemers.

Geschiedenis van Express wear

Express wear is ontstaan in 1974 te Angeren waar het begon als een kleine textielzaak die zich specialiseerde in dingen zoals knopen, ritsen, garen, en een kleine kleding selectie. De eigenaren, de familie Reuser, woonde boven de zaak, echter in 1978 kreeg de winkel een echte naam namelijk Jeansshop Reuser en hiermee werden ook meerdere filialen in de buurt van Angeren geopend. In 1986 werd echter het originele pand in Angeren verkocht. Dit kwam door een verhuizing naar een groter pand in gendt dat een centraal magazijn had. hierbij kwam ook een naamsverandering en zo is Express wear geboren. De reden van de naamsverandering waren de persoonlijke herinneringen aan de vorige naam van het bedrijf. Door de naamsverandering was er nu ook weer meer ruimte voor uitbreidingen.

Dit was dan een korte samenvatting van wat Express wear is en wat je kan verwachten. Hopelijk heb je dat hiermee opgestoken. Voor meer informatie kan je naar www.expresswear.nl gaan.