Vlindervormige ashangers; Voor een onsterfelijke herinnering

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment ashangers van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van uw overleden dierbare – en dus ook de herinneringen aan uw overleden dierbare – letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Bij de ontwerpen van de meeste ashangers is symboliek een belangrijke factor. Diverse symbolen zijn dan ook erg populair en vormen een separaat ‘ashanger thema’. binnen een reeks blogartikelen lichten de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse thema’s uitgebreid toe. Hierbij vertellen wij u graag wat meer over de symboliek van deze specifieke thema’s, ditmaal de vlinder, De vlinder staat voor de onsterfelijke herinneringen aan uw overleden dierbare. Prachtige ashanger bij UitvaartUniq.nl!

Uitvaart

De vlinder als symbool voor gedaantewisseling en onsterfelijkheid.  

De vlinder is als symbool erg populair binnen het ontwerpen van ashangers, zowel als vormgeving als versiering. De vlinder biedt, naast een prachtige vorm, ook een bijzondere symboliek waarbij onsterfelijkheid en de wedergeboorte centraal staan, evenals het geluk dat hierbij gepaard gaat en de overleden dierbare tevens toegewenst wordt. Naast de prachtige symboliek leent de vormgeving van de vlinder zich uitstekend voor zowel decoratieve en gedetailleerde sieraden als voor modern ogende ‘strakke’ stijlen. U vindt binnen de categorie ‘vlindervormige ashangers’ dan ook een uiteenlopende collectie met voor ieder wat wils.

Geen enkel ander dier is zo symbolisch voor transformatie en gedaantewisseling als de vlinder. Vandaar dat de vlinder een mooi symbool is en zeer passend in het geval van het overlijden van een dierbare. De vlinder symboliseert hierbij het afscheid nemen van het menselijk lichaam, maar tevens de geboorte van mooie herinneringen. Vanuit deze visie is de vlinder een prachtig symbool voor een mooie, tastbare herinnering om uw overleden dierbare.

Wilt u meer weten, of eens rustig door een prachtige collectie aan assieraden willen bladeren, neem dan een kijkje op onze website. UitvaartUniq.nl; Alles voor een dierbare herinnering.