Toneelkleding kopen of huren?

vverklee je bij see logo

Organiseer jij binnenkort een toneelstuk en wil je dat al jouw spelers er op en top uit zien? Huur of koop dan toneelkleding bij Verklee-je bij See. Dit is een winkel die zelf toneelkleding maakt, en inkoopt. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat je altijd iets unieks hebt op jouw spelers, en dat jouw toneelstuk net iets leuker is om naar te kijken is dan het anders zou zijn.

verklee je bij see

Mijn ervaring

Een tijd geleden heb ik een toneelstuk georganiseerd, en nadat ik alles klaar had en het repeteren begon moest ik de kleding gaan regelen. Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen omdat de kleding toch wel erg belangrijk is. Ik heb toen bij Verklee-je bij See wat informatie gevraagd en vervolgens werd ik helemaal blij van alle kleding die ze daar had. Ik heb daar een aantal kledingstukken gehuurd en een aantal gekocht die ik kon gebruiken voor eventuele andere toneelstukken. Het leuke aan Verklee-je bij See vind ik dat er niemand is die hetzelfde kostuum heeft als dat jij hebt. Dit komt doordat ze zelf een deel maakt en het andere deel dat koopt ze in. Dit is erg leuk en erg uniek voor jouw toneelstuk. Als jij nog zoekt naar passende kleding bij jouw karakters, kijk dan even bij Verklee-je bij See, hier vind je hoogst waarschijnlijk iets dat volledig aansluit op jouw wensen. Ik vind het een goede winkel en een echte aanrader voor de mensen die nog zoeken naar goede kledingstukken voor op het toneel.

verklee je bij see 2