Super mooie zwembroek voor kind

aaaa2Mijn zoontje is pas begonnen met schoolzwemmen, een beetje laat want hij kan eigenlijk al zwemmen. Zijn oude zwembroek was een beetje aan de krappe kant en we vonden dat het tijd was voor een nieuwe. We gingen online zoeken op de zoekterm zwembroek kind, en wij kwamen terecht bij de perfecte site. Wij hebben hier twee zwembroeken besteld voor onze kleine waterrat en ik ben echt heel erg tevreden. Ik bestelde twee zwembroeken van het merk O’Neill en Color kids. Ik bestelde ze op maandag en mijn zoontje moest zwemmen op vrijdag, de zwembroeken waren keurig op tijd geleverd, waar ik overigens heel erg tevreden over ben.

Precies wat we zochten

abc1Toen we ze binnen hadden waren we heel erg tevreden, de zwembroeken voor kind waren precies wat we zochten. Vaak zie je op webshops dat er een bepaalde levertijd wordt aangehouden en dan bestel je een product en dan komt het alsnog te laat binnen door bijvoorbeeld zogenaamd omstandigheden of dat het niet op voorraad is, hier had ik daar geen enkele problemen mee. Wat mij ook erg beviel is het zeer ruime assortiment, er ontbreekt vrij weinig aan verschillende kleuren. Er zijn tal van stoere zwembroeken voor jongens, overigens zijn er ook heel erg mooie badpakken voor de kleine dames! Mijn zoontje vind het zwemmen helemaal geweldig en wanneer hij ouder is kom ik hier zeker terug om nog een zwembroek te kopen.