Strak in het pak en uit mijn comfort zone

Strak in het pak en uit mijn comfort zone

Soms is het zaak uit je comfort zone te treden en iets totaal anders te doen dan je zelf gewend bent en andere mensen van je gewend zijn. Al sinds ik me kan herinneren ben ik een skater, al van kindsbeen af stond ik op een plank en koos ik mijn kleding niet alleen op de stijl die me daarin aansprak maar ook op basis van praktische argumenten. Een broek kon maar beter wijd zitten opdat je wat goede trucs kan doen op je board zonder dat ie scheurt, bijvoorbeeld. Mijn haar draag ik lang maar meestal in een knotje omdat het anders tijdens het sporten in mijn ogen komt te zitten. Ik wist heus wel dat ik potentie had en om vrouwelijke aandacht heb ik echt niet te klagen, maar dat wat me laatst overkwam had ik echt niet verwacht. Mijn zus ging trouwen en dus ging ik ook strak in het pak. Het gebeurde voor het eerst toen ik op de fiets zat naar het huis van mijn zus toe, toen hoorde ik gefluit. Dat was niet de enige keer dat ik het hoorde, want de verdere rest van de dag hebben er meerdere vrouwen naar me gefloten en ook op het feest zelf zag ik alle hoofden mijn richting uit draaien. Ik ben zeker uit mijn comfort zone getreden maar het is me goed bevallen er in mijn mooie diepblauwe pak trendyoverhemden.nlzo stijlvol uit te zien.