Snelle kledingreparatie hoofddorp

kledingrekSinds ik ben gaan sporten heb ik al een aantal oude kledingstukken moeten weggooien. Het is wel een teken dat het sporten wat oplevert, maar het nadeel is dat ik nogal veel geld kwijt ben aan kleding. Voor een speciale gelegenheid moest ik netjes gekleed gaan. In de kast had ik nog een pak hangen dat ik ooit had gekocht voor een bruiloft van een bekend van mij en ik hoopte dat ik hier nog in zou passen.

Verstellen

Het begon bij het jasjes, deze zat wel wat strakker om de armen maar dat viel nog mee. Toen ik de pantalon aan probeerde kreeg ik deze met moeite dicht. De pantalon zat zo strak om mijn bovenbenen dat dit niet goed zat en het zag er ook niet uit. Hierdoor was ik wel een beetje chagrijnig, omdat dit pak redelijk duur was. Mijn vriendin kwam op het idee om ermee naar een atelier te gaan dat kleding versteld om te kijken wat er mogelijk was.

schaarMeestal kom ik nooit in deze ateliers en daarom begon mijn zoektocht op internet. Toen ik kledingreparatie Hoofdorp intypte kwam ik al snel bij “De Gouden Rits” uit. Omdat ik nogal haast had ben ik er gelijk heen gegaan.

Aan de kleermaker heb ik uitgelegd wat mijn probleem was en hij vertelde dat hij dit zeker op kon lossen. Er zat redelijk wat spoed achter, maar de kleermaker verzekerde mij dat dit geen probleem zou zijn.

Alles is uiteindelijk goedgekomen en ik ben heel erg tevreden over kledingreparatie Hoofdorp!