Over smaken en kleuren valt niet te twisten

branditos

Laat dat nu net de sleutelgedachte zijn die we bij de ontwikkeling van Branditos steeds in het achterhoofd hielden. Net daarom kozen we voor een kledingaanbod dat zowel de fervente online shopper van het principe ‘hoe meer keuze hoe beter’ als de sporadische bezoeker die de voorkeur geeft aan bepaalde merken tevreden zal stellen.

branditosEen kledingaanbod om U tegen te zeggen

Met bijna 7000 merken en meer dan 1 miljoen artikelen mag u het kledingaanbod op Branditos gerust gigantisch noemen. Deze overvloed aan kleding weerhield ons echter niet om alles dankzij onze unieke zoekfunctie overzichtelijk te houden. U vraagt en wij tonen…daar komt het op neer. Uit onderzoek bleek ook dat de wensen van iedere bezoeker op gebied van winkelen en winkels verschillend zijn. Terwijl de ene persoon naar exclusieve merken op zoek gaat, zal een andere persoon dan weer voor de mainstream trendy mode van het moment gaan. Met onze duizenden merken die door ongeveer 250 verschillende winkels worden aangeboden, selecteert u altijd naar volle wens en voorkeur.

Eerlijke zoekresultaten tegen een scherpe prijs

Uit analyse van de concurrentie bleek dat onafhankelijkheid spijtig genoeg niet altijd even hoog in het vaandel wordt gedragen. Bepaalde merken en winkels kwamen wel opvallend vaak bovenaan de zoekresultaten van andere websites te staan. Een trend die we met Branditos willen doorbreken. Onze zoekresultaten gebeuren volledig onafhankelijk van eventuele commerciële doeleinden en worden enkel en alleen door uw zoekvoorkeuren bepaald. Een eerlijke handelswijze die door onze bezoekers en klanten wordt gewaardeerd.

Benieuwd geworden wat er vandaag weer allemaal voor moois te vinden is? Neem dan eens een kijkje op onze website en ervaar ons motto: Kleding zoeken, vergelijken en besparen!