Profiteer van voordelige professionele bedrijfskleding bij Workwear24

Workwear24 B.V. is heeft jarenlange ervaring in maatwerk bedrijfskleding voor kleine en grote organisaties. Offline biedt Workwear24 maatwerk oplossingen voor diverse bedrijven en 13organisaties in binnen- en buitenland, waarbij medewerkers via een speciaal portaal hun eigen kleding kunnen bestellen. Online biedt Workwear24 een webshop, waarop iedereen zijn of haar bedrijfskleding kan bestellen in slechts paar klikken. Het voordeel? Je kunt veilig online je kledingstuk bestellen met iDeal of Paypal en dat kan al vanaf 1 stuk!

Online werkkleding kopen voor ZZP’ers én particulieren

Via onze webshop heeft u de keuze uit honderden soorten kledingstukken. Om het overzichtelijk houden hebben we voor professionals branches ingericht op de webshop. Per branche hebben wij alvast de moeite genomen om een kleding assortiment samen te stellen die perfect aansluit aan de wensen en eisen mensen werkzaam in die branche. Onze meest populaire branches zijn zorg, bouw, transport, logistiek, hovenier, schilders en installateurs. Zo maakt Workwear24 het handig om direct de juiste kledingstuk te bestellen.

Uniek bij Workwear24 is dat bestellingen mogelijk zijn vanaf 1 stuk. Dus ook particulieren die op zoek zijn naar extra hoogwaardige regenjacks, winterjassen, werkbroeken of extra duurzame katoenen polo’s zijn bij ons welkom. Bestellingen vanaf €45,- excl. BTW worden GRATIS verzonden in Nederland.

Uniek: Extra lange doktersjassen en labjassen

Waarin Workwear24 een absolute meerwaarde in kan zijn is met de extra lange labjassen en doktersjassen. De praktijk heeft namelijk uitgewezen dat wij een van de weinige aanbieders zijn van labjassen die gemiddeld 10cm langer zijn dan de reguliere jassen. Voor veel professionals is dit een must, omdat ze de reguliere jassen simpelweg te kort vinden.

12

Werkkleding bedrukken of borduren

Tot slot biedt Workwear24 de mogelijkheid werkkleding te laten bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo. Goede representatieve bedrijfskleding is namelijk essentieel voor een goede presentatie van uw onderneming. Uw medewerkers zijn bovendien direct herkenbaar en dat schept vertrouwen.