Polo’s bedrukken voor vrijgezellenfeest

Polo’s bedrukken voor vrijgezellenfeest

 

We hebben al denk ik tien jaar een hechte vriendengroep van vriendinnen. We doen dan ook geregeld leuke dingen, zoals op vakantie gaan en noem maar op. We zitten nu in de fase van kinderen en trouwen. De eerste gaat dus trouwen! We gingen door het lint toen we dit hoorden, we wilden dit zo leuk mogelijk aanpakken, kom maar op met dat vrijgezellen feest. Ik had er zoveel zin in. We starten een groep app zonder haar om dingen te regelen en te overleggen. Op een gegeven moment hadden we het over polo’s bedrukken. Het leek ons leuk om allemaal dezelfde polo te dragen met daarbij een tekst over de vriendengroep. Een polo zou dan voor de aanstaande bruid zijn en de bedoeling was dat we deze polo’s vaker zouden gebruiken. Dat we bij elke vrijgezellenfeest altijd een zelfde thema hadden. Ik ging uitzoeken of dit kon: polo’s bedrukken. Al gauw kwam ik op een website terecht waar je goedkoop polo’s bedrukken kon. Een vriendin had al een ontwerp gemaakt dus ik stuurde dit gelijk op en bestelde veertien polo’s. Ik kreeg eerst een proefversie digitaal opgestuurd, het zag er prachtig uit dus ik kon niet wachten op de levering. Binnen tien werkdagen waren de polo’s binnen. Ik stuurde gelijk een foto door naar de groep app. Nog twee weken voordat het vrijgezellenfeest zou starten, we waren bijna al voorbereid en zouden haar die dag flink gaan verrassen.