Onesies, welke student heeft er nou geen?

Onesie

Studenten in alle steden zijn het er over eens. De onesie is een musthave om lekker in te chillen. Lekker bier en wijn drinken met je andere studenten vrienden in een studentenhuis met je onesie aan. Van een koe, tot en een kip en een olifant. Niemand staat er meer van op te kijken dat er één gedragen wordt. Of je nou op zoek bent naar een dames onesie of een heren onesie. Voor ieder is er wat wil, want ja, soms moet je gewoon even gek doen toch?

Ook in thuis situaties zie je het steeds vaker. Een lekker Netflix en chill avondje in een onesie. Heerlijk warm en comfy! En dat het er eigenlijk een beetje stom uit ziet is soms gewoon cute.

Over het algemeen zijn de onesies vrij goedkoop. Voor tien, twintig of soms maximaal dertig euro heb je er wel één te pakken. Ideaal als student zijnde en je toch niet teveel wilt uitgeven voor comfortabele kleding thuis. Hoe meer je bespaart, hoe meer je voor leuke feestjes overhoudt toch?

OnesieDe stof van de onesie is eigenlijk een soort badstof. Lekker zacht en ook knuffelbaar, ideaal voor als je vriend of vriendin een echt knuffelaar is. Je hebt ook leuke setjes onesies waarbij de ene bijvoorbeeld een mannelijke beer is en de andere een vrouwelijke. Zo kan je als stel natuurlijk wel een grappig setje vormen.

Overall is een onesie als studenten outfit een geslaagd kledingstuk. Het is en blijft populair over de afgelopen jaren en de hype is nog lang niet voorbij.