Nubikk sneaker zitten lekker!

Nubikk sneaker

Nubikk sneakerNet even anders

Ik kende het merk niet, maar Nubikk sneaker lopen mega lekker. Mijn vriend had ze al en die heb ik altijd mooi gevonden. Soms baalde ik ook dat hij veel grotere voeten had, want ze zijn best wel unisex. Toen ik zelf op zoek ging, ben ik dan ook direct het aanbod van dit merk gaan bekijken. Er zijn veel verschillende modellen en uitvoeringen waardoor niet iedereen in hetzelfde loopt. Dat vind ik altijd leuker dan bijvoorbeeld die zwart witte Adidas schoenen die iedereen heeft. Zo ben je net wat unieker in hoe je erbij loopt. Ik had hele leuke gezien met een roze roezeltje aan de achterkant, wat nu helemaal in is. Ik heb ook veel truien die dat hebben en vond ze daar perfect bij passen.

De volgende dag al aanNubikk sneaker

Mijn vriend had zijn Nubikk sneakers besteld via Van Bommel en dit was ook de eerste plek waar ik gekeken heb. Daar zag ik direct het paar wat ik wilde hebben dus die heb ik genomen uiteindelijk. Ik heb niet eens verder gekeken, want ik weet dat de service hier heel goed is. Dit was bij mijn bestelling weer precies zo goed. Ik heb gemakkelijk kunnen betalen via mijn creditcard, maar je kunt natuurlijk ook betalen via iDeal of PayPal. Het bedrag lag hoger dan 50 euro en daardoor was verzending ook nog eens gratis en omdat ik voor 4 uur in de middag besteld had, waren ze de volgende dag in huis. Ik draag ze momenteel bijna iedere dag, want ze lopen heel lekker.