Niet kleren, maar accessoires maken de man

dosh-rfid-aero-flame-contents ikki-snake-portemonnee-sandy-brownWanneer je je garderobe samen gaat stellen dan focus je je waarschijnlijk vooral op je kleding, maar wat veel vrouwen al weten is wat mannen vaak vergeten. Dat kleren belangrijk zijn voor je algehele presentatie, maar dat niet per se kleren, maar juist accessoires ook de man kunnen maken.

Een accessoire waar niet iedere man direct aan denkt en van invloed kan zijn op je algehele uiterlijk en stijl is de portemonnee. Met een goede portemonnee maak je indruk, betaal je eenvoudig en bewaar je al je geld en betaalkaarten veilig en stijlvol. Hieronder hebben we nog een aantal stijltips voor je op een rijtje gezet:

●     Zorg ervoor dat de portefeuille goed past bij je manier van uitgeven en betalen. Gebruik je vaak je pasjes of je papiergeld? Zorg er dan voor dat je er makkelijk bij kunt zodat je niet lang staat te klungelen als je gaat betalen.

●     Zorg ervoor dat de kleur van je portefeuille goed past bij je kleding zodat deze niet met elkaar vloeken wanneer je gaat betalen.

●     Waar bewaar je je portemonnee? Wanneer je een pak draagt dan is de binnenzak van je colbert een klassieke keuze. Het is snel en makkelijk bereikbaar, maar ziet er ook nog eens erg sjiek uit. Draag je geen pak, maar draag je meer een casual outfit? Dan is de binnenzak van je jas of de kontzak een klassieke keuze. Erg veilig is het niet! Je portefeuille kan erg makkelijk uit je broekzak worden gehaald op deze manier. Wellicht is onderstaande tip dan iets voor jou.

●     Met een combinatie-portemonnee zoals de iPhone portemonnee hoes kun je zowel je telefoon als je pasjes en papiergeld makkelijk meenemen op veilige, handige en stijlvolle wijze. Deze worden veelal gemaakt van nepleer en beschermen zo de telefoon en je pasjes van krassen. Je hebt dus geen losse portemonnee meer in je broekzak, wat ook wel eens erg lekker kan zijn.

Er zijn verschillende soorten portemonnees waar je uit kunt kiezen. En voor iedere man is een passende beurs te vinden. Wil je graag een nieuwe of extra portefeuille kopen? Kijk dan eens op PortemonneeZ.nl voor een ruim aanbod aan onder andere klassieke, zip-around en portemonnees.

 

smartcaze-lincoln-1