Naar de kapper in Mijdrecht geweest

Onlangs ben ik bij kapper Mijdrecht geweest voor mijn bruidskapsel. Op mijn bruiloft moest mijn haar er natuurlijk wel heel mooi uitzien. De onderneming waar ik ben geweest heet: Jack’s Sisters. Bij deze onderneming nemen de medewerkers echt de tijd voor hun klanten. Dat is voor mij heel erg belangrijk, want iedereen wil toch graag goed geholpen worden? Naar deze salon ga ik al jaren heen, omdat de medewerkers heel erg vakkundig zijn. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en de nieuwste technieken. het personeel heeft mij goed geadviseerd wat betreft het kapsel voor mijn bruiloft. Zij hebben voor mij eerst een proefkapsel gemaakt om te kijken wat ik ervan vond.

Online afspraak inplannen

Mijn kapsel was prachtig. Op de dag van mijn huwelijk heeft de medewerker mijn kapsel precies hetzelfde gemaakt. Het was heel mooi opgestoken en het heeft de hele dag goed gezeten. Wat ook zo fijn aan deze kapper in Mijdrecht is, is dat jij een afspraak online kan inplannen. Dit gaat heel makkelijk via de website van dit bedrijf. Zo kan jij dan de gewenste behandeling kiezen, zelfs de medewerker en natuurlijk de datum wanneer het jou uitkomt. Voor mij is er geen betere hairstylist dan deze onderneming.