Mooie glerups pantoffels

glerups pantoffels

Heb je wel eens gekeken naar de mooie Glerups pantoffels voor iedereen? Je hebt een leren of rubberen zool, een instapper, schoen of enkellaars model, alles kan! Ze zijn altijd gemaakt van 100% schapenwol en voorzien van een stevig voetbed. Zoveel mooie modellen bij elkaar, en daar kun jij nu ook op je gemak naar kijken en dan voor jouw gezin de mooiste keuzes maken.

Steeds meer mensen komen er achter wat de bijzondere eigenschappen zijn van deze sloffen en daarom maken zij er ook maar al te graag dag in dag uit gebruik van. Als je ze eenmaal hebt gedragen dan wil je ook niet meer anders en dan zal jij er altijd gebruik van willen maken. 

glerups pantoffels

Waarom Glerups pantoffels kiezen?

Er zijn verschillende redenen om echt voor de Glerups pantoffels te kiezen. Om te beginnen zijn ze erg warm. Dit heeft te maken met de bijzondere eigenschappen. Het is ook erg comfortabel en dat komt omdat wol ademend is. Je hebt hierdoor dus geen last van nare geurtjes of zweetvoeten. Je kunt de sloffen gewoon met blote voeten dragen.

Ze zijn ook erg eenvoudig te dragen en dat komt door de inkeping en dan kun je de sloffen zelf snel aan en uit doen (ook voor kinderen ideaal). Ze zijn ook wasbaar. Ideaal dus om zelf ook een paar te bestellen, ook voor de andere gezinsleden! Een leuk cadeautje voor de winterdag, voor jong en oud!