Mode tips voor ouderen vrouwen!

Bron: Maes & Hills Collection

Probeer Denim

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan denim er geweldig uitzien op een oudere vrouw. Er is niets mis met het dragen van een spijkerbroek. Een paar met een wijd been of een recht been met een broeksmit kan er geweldig uitzien bij oudere vrouwen. Wanneer groter in het onderste gebied, overweeg dan om een boot cut jeans te dragen, omdat je er hierdoor langer uitziet. Richt op de jeans die ten minste 2% lycra / spandex hebben, zodat ze goed kunnen uittrekken voor een geweldige pasvorm en controle probleemgebieden die je misschien hebt.

Wanneer kleiner in het onderste gedeelte kun je gemakkelijk kiezen voor een skinny jeans. Er zijn zelfs enkele merken die perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar skinnies en die een buik hebben. Dark navy is een geweldige kleur voor iedereen die grijs haar heeft. Combineer het met felgekleurde T-shirtjes en je gaat er veel modieuzer uitzien.

Zorg ervoor dat je veel kleur draagt

Een grote fout als oudere vrouwen stoppen met het dragen van kleur. Je wilt zeker kleur toevoegen aan de garderobe. Het bereiken van een specifieke leeftijd is geen reden waarom je moet stoppen met het gebruik van het kleurenwiel om je te kleden. Degenen met donkerdere huidtinten kunnen in principe alle felle kleuren dragen, waarbij de helderdere opties eigenlijk de voorkeur hebben. Een mooie huid en een overtuiging dat je er automatisch uitgewassen uitziet, betekent dat je aan je oogkleur wilt denken. Dat zal meestal geweldig werken.

Andere kleding om te overwegen toe te voegen aan de garderobe:

  • Leren rokken
  • Op maat gemaakte zwarte broek gemaakt van lichtere stoffen zoals rayon of katoen.
  • A-lijn sneden voor rokken.
  • Schoenen met een lichte hak. Zorg ervoor dat ze comfortabel zijn om te dragen.
  • Getailleerde t-shirts of tanks die gemakkelijk te dragen zijn onder blazers.

Ga naar Maes & Hills voor alle nieuwe modetrends van het moment!