Met de sociëteit commissie hoodie sweaters bedrukken

Met de sociëteit commissie hoodie sweaters bedrukken

 

Ik zit al een tijdje op een vereniging in onze hoofdstad, die weliswaar niet een echte studentenvereniging is maar die wel gelieerd is aan het corps. We hebben dus allerlei tradities die je ook bij het corps vindt, en hoewel ik uit mezelf echt nooit naar het corps zou gaan, vind ik ze hier bij de sportvereniging wel erg leuk. Je moet gewoon even een knop omschakelen en ervan genieten dat het allemaal zo door en door fout is. Samen met zes anderen ben ik uitgekozen om dit jaar de sociëteit commissie te bevolken en sinds het begin van dit studiejaar doe ik dat dan ook, ik ben het barhoofd, iets wat ik echt erg leuk vind. Ik had niet verwacht hier in mijn tweede jaar al voor gevraagd te worden, wat dat betreft kwam het heel onverwachts. Dit is eigenlijk niet normaal, dus kennelijk ben ik toch wel ergens opgevallen, iets waar ik aangenaam verrast over ben. Hoewel het voor mijn studie, en vooral voor de studiefinanciering, natuurlijk niet handig is heb ik toch besloten het voor de ervaring wél te doen en ik heb er geen spijt van! We zijn een hecht clubje en moeten ook intensief samenwerken. We lieten hoodie sweaters bedrukken met het logo van de vereniging erop en de funcite binnen de sociëteit commissie, en die zijn erg leuk geworden. Ik wist ook niet dat hoodie sweaters bedrukken zo goedkoop was, dus we hebben er gelijk maar twee voor elk gedaan, omdat je weet hoe dat gaat op zo’n vereniging met truien!