Max handdoeken om weg te geven bij een grote besteding

Bij Max handdoeken kun je handdoeken bedrukken in een handomdraai. Hier kun je verschillende kleuren vinden en ook verschillende mogelijkheden tot bedrukken. Ik wijd dit blog even aan handdoeken omdat wij deze in onze zaak weggeven bij een besteding boven de 100 euro voor de zomercollectie. Als je nu naar buiten kijkt zal je niet een twee drie aan de zomer denken, maar als ik zo in de winkel kijk en alle leuke kleuren zie hangen dan begint het toch wel echt te kriebelen. Omdat de site van Maxilia is aan te raden zal ik eens gaan uitleggen.

logo

Alle kleuren voor elke combinatie

Bij de Max handdoeken kwam ik op het idee om handdoeken te laten bedrukken toen ik simpelweg wat aan het rondneuzen was op de site. Omdat ik voor onze winkel op zoek was naar een leuk geschenk voor onze actie, en ik nog geen idee had wat geschikt zou zijn, kwam ik per toeval op deze site terecht, en omdat ik hier kon zien dat je eindeloze mogelijkheden hebt, besloot ik mij eens in de site te gaan verdiepen. Omdat ik samen met mijn collega’s al met de zomer in onze bol zitten, is een handdoek voor als je lekker gaat zwemmen uiteraard altijd welkom bij iedereen. En als deze dan ook nog eens is voorzien van ons logo en naam dan is het direct een goede reclame. En dus heb ik een bestelling gedaan van meerdere kleuren handdoeken. Zo kan de klant een bijpassende kleur uitzoeken van zijn of haar kledingstuk die zij hebben gekocht.