Liposuctie bij mijn bovenbenen is goed gegaan

liposuctie

liposuctie

Eindelijk liposuctie!

Hebben jullie wel eens nagedacht over liposuctie? Voor mij is het al jaren een onderwerp dat in mijn hoofd speelt. Ik wilde al zo lang, zo graag liposuctie laten uitvoeren bij mijn bovenbenen. Op eigen initiatief ben ik al heel wat kilo’s afgevallen. Het laatste beetje, dat lukte niet meer. Tevens zag mijn huid er niet goed uit, juist door de vetafname! Liposuctie is dan de beste oplossing, ook al is dat wel even een ingreep. Ik moet zeggen dat ik er in eerste instantie een beetje tegenop zag. Je hebt dan eerst een consult, de liposuctie behandeling en daarna moet je ook nog even herstellen. Het is natuurlijk een hele verandering voor je lichaam, waar zowel lichaam als geest even aan moet wennen.

De behandeling is uiteindelijk voorspoedig verlopen. Mijn bovenbenen zijn perfect behandeld en ik ben er zelf erg blij mee. Kliniek Veldhoven heeft mij zowel voor als tijdens en na de behandeling goed ondersteund en voorzien van de juiste informatie.

liposuctie

Erg mooi en zelfverzekerd

Zelf had ik nooit gedacht dat plastische chirurgie iets voor mij zou zijn, maar liposuctie sloot precies aan bij mijn behoeften. Het resultaat is erg mooi geworden en daarom heb ik een tijd laten ook liposuctie laten uitvoeren bij mijn buik. Ik voel mij zelf nu erg mooi en ik ben zelfverzekerd. Ook krijg ik de liefste complimenten uit mijn omgeving. Ik zit weer goed in mijn vel en dat is veel waard! Zouden jullie ook liposuctie willen laten doen?