Leuke kledingwinkel Eindhoven

la femme model

Afgelopen weekend ging ik winkelen in Eindhoven. Ik kwam terecht bij een leuke kledingwinkel Eindhoven. La Femme Modes is de kledingwinkel Eindhoven waar ik het over heb. Dit is een leuke kledingwinkel waar ze dingen hebben die allemaal in mijn smaak vallen!

Breed assortiment

La Femme Modes is de winkel waar ik het net over had. Deze winkel heeft veel leuke producten en een breed assortiment. De winkel ligt iets buiten Eindhoven maar dit is natuurlijk geen probleem. Op de terug weg kwamen we langs het dorpje waar de kleding winkel gevestigd is. Hier gingen we even een langs en we kwamen met een volle tas er vandaan. De kleding die ze hebben is allemaal leuk en ik kon me helemaal vinden in het assortiment. Ook de verkoopster was onwijs aardig en met haar kon ik het ook goed vinden. Ze verkopen jurkjes, jassen, vesten, broeken, kortom van alles! Ik heb in kunnen slaan voor de zomer die er natuurlijk aan zit te komen, maar ook heb ik kleden kunnen vinden voor de winter en de herfst. Ik ben erg blij met mijn aankopen en kan er voorlopig weer goed tegen aan.

la femme model 2

Verkooppunt L.A. Sisters

De winkel is een verkooppunt van het fashion brand L.A. Sisters. Ze verkopen de kleding die door de twee Nederlandse zusjes ontworpen wordt. L.A. Sisters zelf heeft alleen een webwinkel, dus ik vond het wel fijn dat er een plek was waar ik de kleding kon passen en kon zien hoe het me zou staan.

la femme model 3