Leuke kleding bij www.modesnoepjes.nl

Leuke kleding bij www.modesnoepjes.nl

 

Ik heb een site ontdekt: www.modesnoepjes.nl. Ik weet niet meer precies hoe ik er bij ben gekomen maar op een gegeven moment ontdekte ik deze winkel en ik ga er nu altijd heen. Ik vind de kleding die ze hebben echt prachtig. De meeste online winkels die bieden wel kleding aan, maar ik vind dit nog steeds echt te vaak in maatje xxxxs als je begrijpt wat ik bedoel. Niet dat ik dik ben, ik heb gewoon een goede gezonde maat, maar als ik kleding shop wil ik mij ook zo voelen, en bij de meeste winkels ga ik mij dan opeens weer dik voelen en dit wil ik absoluut niet, want zo voel ik mij niet. Bij modesnoepjes is dit niet het geval, daar is gewoon leuke kleding voor de Nederlandse vrouw. De eerste keer dat ik bestelde bij www.modesnoepjes.nl merkte ik dat ik hoopte dat het allemaal goed zou gaan, maar binnen een paar dagen had ik de kleding al in huis en was het ook goed betaald en dergelijk. De pas vorm was fantastisch, echt alles zag er goed uit en ik kreeg later ook veel complimenten van vrienden. Sindsdien bestel ik nu dus eigenlijk altijd bij www.modesnoepjes.nl, ik raad het ook veel vriendinnen aan omdat het echt leuke, betaalbare kleding is die mij in ieder geval als gegoten zit. Ik vind het fijn eindelijk een winkel gevonden te hebben waar ik mij helemaal bij thuis voel.