Leren handschoenen dames

leren handschoenen dames

Leren handschoenen: ideaal om je outfit mee compleet te maken

Zeker op de wat koudere dagen in de winter is het heel gebruikelijk dat mensen handschoenen dragen. Dit doe je natuurlijk ten eerste om je handen mee warm te houden. Vooral als je op de fiets of brommer zit is dat essentieel, maar ook als je simpelweg over straat loopt kun je behoefte hebben aan handschoenen. Daarnaast bieden handschoenen de ideale mogelijkheid om je totale outfit nog wat verder op te leuken. Zo kun je via je handschoenen extra kleur en stijl aanbrengen aan je verschijning. Dat doe je zeker als je kiest voor leren handschoenen dames. Als er namelijk één type handschoen stijlvol is, dan is het wel de leren handschoen.

Bestel je online? Gebruik een handige maattabel

Tegenwoordig bestellen we meer producten via internet dan ooit tevoren. Veel mensen zijn evenwel ietwat terughoudend met het bestellen van kleding via internet. Men is dan namelijk bang dat kleding als het eenmaal thuis bezorgd is niet blijkt te passen. Deze zorgen zijn begrijpelijk, maar niet altijd nodig. Zo zijn er voor leren handschoenen voor dames heel nauwkeurige maattabellen gecreëerd. Op basis daarvan kun je uitstekend inschatten welke maat handschoen jij nodig hebt.

leren handschoenen dames

Uit welke soorten leer kun je zoal kiezen?

Als het gaat om leren handschoenen zul je bij de betere aanbieders de keuze hebben uit diverse soorten leer. De volgende soorten leer zijn hierbij het meest bekend:

  • Schaapsleer. Dit is de lichtste soort leer die er bestaat. Kenmerkend aan schaapsleer is dat het erg zacht aanvoelt.
  • Geitenleer. Dit is wat dikker en ruwer dan schapenleer. 
  • Lamsleer, ook wel lamsleer genoemd. Deze kenmerken zich door de wat gladdere textuur. Met handschoenen van lamsleer kun je in principe zelfs een auto besturen.
  • Veganistisch leer. Dit is leer waarbij in de productie helemaal geen dieren bij betrokken zijn geweest.