Leren billfold portemonnees

portemonnee

portemonnee

Een gebruiksvoorwerp die elke man dagelijks gebruikt. Vaak gevuld met teveel van die stomme spaarkaarten en bonnetjes die je toch niet meer kunt lezen. Dit heeft als gevolg dat je portemonnee gaat uitpuilen en het leer bijzondere vormen aan gaat nemen.

Toch is het een voorwerp waar de meeste mannen nog geen afscheid van willen of durven te nemen. De overstap naar een pasjeshouder lijkt te groot, want waar laat je contant geld en al die pasjes?

 

Daarnaast hebben veel heren hun portemonnee in hun kontzak, wat ontzettend slecht is voor je ruggengraat. Je gaat ongemerkt scheef zitten en dit is alles behalve goed voor je rug. Ook hebben de meeste leren billfold portemonnees geen rfid-protectie. Het gebrek van rfid-protectie in onze tijd betekend dat je op een afstandje al geskimt kan worden. Toch lijkt de stap van een portemonnee naar een pasjeshouder erg groot voor de meeste mannen onder ons.

Pasjeshouder

Pasjeshouders

Je ziet gelukkig wel steeds meer pasjeshouders komen en dat heeft een goede reden. Naast het feit dat veel pasjeshouders wel rfid-protectie bieden en niet zo overdreven bulkie zijn, wordt er steeds minder gebruik gemaakt van cash geld. Je hebt dus geen steekvak meer nodig voor briefjes en geen vakje met vreselijke drukker om je kleingeld in kwijt te kunnen.

 

Met de opkomst van contactloos betalen is het echt tijd om over te gaan naar een wat meer minimalistische portemonnee. Een ruim assortiment pasjeshouders vind je hier!

Zakelijk