Lampdirect.nl zorgt voor een goed sfeer

nl_logoZoals jullie weten adviseer ik jullie graag op gebied van mode. Om mijn blogpagina meer diepgang te geven wil ik het vandaag over iets anders hebben. Natuurlijk blijft het wel een leuk artikel. Ik probeer de laatste tijd dan ook over andere dingen te schrijven. Vooral ook omdat steeds meer mensen mijn artikelen lezen, dit geeft een extra motivatie. Ik wil het vandaag graag hebben over halogeen lampen. Nu zullen de meeste van jullie wel weten hoe zo’n lamp eruit ziet. Maar weten jullie ook alle voordelen van een lamp als deze. Hier kom ik straks nog op terug. Ik ben op dit idee gekomen omdat ik nieuw lampen thuis moest hebben. Ik ben dus online gaan zoeken en toen kwam ik op lampdirect.nl terecht. Bij mij thuis was de verlichting niet zo heel sfeervol meer. Gelukkig was het aanbod bij Lamp Direct enorm. Ik had hier zo mijn keuze gevonden. Ik had ook niet verwacht dat online bestellen zo eenvoudig en snel kan. Ik had mijn halogeenlampen namelijk de volgende werkdag als in huis. Maar terug over de halogeen lamp.

philips-ecoclassic-reflector_heconr-20

Verschil tussen de gloeilamp en de halogeenlamp

Het verschil tussen deze twee lampen is niet alleen de zuinigheid van de halogeenlamp. De halogeen is aan het gas toegevoegd in de lamp, hierdoor gaat deze ook langer mee. Vandaar dat deze zuiniger. Want ook een groot voordeel is aan lampdirect.nl is dat zij verschillende topmerken verkopen zoals Philips en Osram. Verder zijn er nog een aantal punten:

  • 80% energiebesparing
  • Gemiddeld 10 x langere levensduur dan halogeenlampen, namelijk tussen de 10.000 en 50.000 uur
  • Terugverdientijd minder dan 1,5 jaar
  • Geen gebruik van chemicaliën
  • De meeste LED-lampen zijn prima dimbaar met uw huidige dimmers
  • Uw halogeen tranformatoren kunt u gewoon blijven gebruiken, u hoeft dus geen elektronica aan te passen

philips-ledspot-lv-ar111-15-75w-dimmable-(master)_phiar11115-75d-20

Dus wil je zowel geld als stroomkosten besparen? Bezoek lampdirect.nl!