Kledingreparatie Mijdrecht: weer als nieuw

Kledingreparatie Mijdrecht

Ben jij op zoek naar een onderneming voor kledingreparatie in Mijdrecht of omgeving? Dan zit jij bij het bedrijf: De Gouden Rits Kledingreparatie in Uithoorn aan het goede adres. Het is altijd heel erg vervelend als jouw favoriete mode item kapot gaat. De meeste mensen gooien dit dan ook weg, wat hartstikke zonde is. Een van deze mensen was ik ook. Onlangs ging mijn hele fijne broek, die mij echt als gegoten zit kapot. Bij het zitten ging de rits kapot en kon ik de broek niet meer dicht doen. Ik baalde daar ontzettend van. Een vriendin gaf mij toen de tip om naar deze zaak te gaan met mijn broek.

Kledingreparatie Mijdrecht

Mijn broek weer als nieuw

De ondernemer van deze zaak keek naar mijn broek en kon er gelukkig een nieuwe rits in zetten. Jij kan bij deze zaak voor kledingreparatie nabij Mijdrecht terecht voor diverse diensten zoals:

  • Het plaatsen van een nieuwe rits
  • Het innemen van kleren bijvoorbeeld mouwen
  • Het tailleren van diverse kleren
  • Het aanzetten van knopen
  • Een nieuwe voering zetten

Dit bedrijf heeft een duidelijke communicatie en de kosten worden vooraf besproken. Zo weet jij waar jij aan toe bent en komt er achteraf geen onduidelijkheid. Kijk ook eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie.