Keycords bedrukken bij keycord-lanyard.nl

Als je met je bedrijf echt positief op wilt vallen moet je keycords bedrukken in je eigen bedrijfskleuren. Dat kan bij keycord-lanyard.nl. De keycords zijn de belangrijkste producten die door dat bedrijf worden geleverd. In de webshop is een enorm groot aantal voorgedrukte keycords te vinden. Als die niet voldoen aan je wensen kun je de keycords bedrukken. Dat gaat bij keycord-lanyard heel snel omdat het bedrijf de beschikking heeft over een eigen drukkerij. Daar kun je niet alleen keycords bedrukken, maar ook badges, sleutelhangers, armbanden, brillenkoorden en mondkapjes.

Met keycords bedrukken maak je een statement

De attentiewaarde van een bedrukt keycord is lange tijd onderschat. Maar als je een grote groep mensen allemaal met dezelfde keycord rond ziet lopen maak je wel een statement. De standaard voorgedrukte exemplaren zijn al erg opvallend. Maar met zelf keycords bedrukken in een opvallend ontwerp zorg je helemaal voor een grote communicatieve waarde. Met keycords bedrukken kun je echt een flinke promotionele slag slaan en aandacht trekken. Het leuke van een keycord is immers dat veel mensen die niet alleen gebruiken op de plek waar je hem hebt uitgedeeld, maar ook bij andere gelegenheden.

Advies van keycord-lanyard.nl

Keycords bedrukken is nog niet zo heel eenvoudig. De ruimte waarop je iets kunt plaatsen is maar heel beperkt. Je moet de vorm van het ontwerp daar goed op afstemmen. Als je daar geen ervaring mee hebt wil keycord-lanyard.nl daar graag advies bij geven. Het bedrijf heeft zoveel ervaring in het bedrukken van keycords, dat men precies weet wat wel en niet werkt. Leg dus goed uit wat het doel is dat je met de keycords wilt bereiken en vraag een offerte aan. Keycord-lanyard.nl reageert daar meestal nog dezelfde dag op. De bedrukte keycords heb je een paar dagen later in huis.