Jurkjes, de perfecte keuze voor die dagen wanneer je inspiratieloos voor de de kledingkast staat

Vestidos e Modelos

`Vestidos e Modelos` (www.vestidosemodelos.com.br) begrijpt dat wij vrouwen elke dag een nieuwe, moeilijke keuzen moeten maken, namelijk: “wat zal ik vandaag dragen?”.

Jurkjes zijn vaak een erg leuke en gemakkelijke optie aangezien je dan slechts twee kledingstukken hoeft uit te kiezen, namelijk de schoenen en de jurk.

Iedereen heeft natuurlijk wel enkele jurkjes in de (zonder twijfel overvolle) kledingkast hangen. Maar ook op vlak van jurkjes veranderen de modetrends geregeld. Daarom stellen we je hier enkele van de allernieuwste trends voor zodat jij zelf ook de leukste en hipste jurkjes in je kast kunt hebben en minder tijd hoeft te verspillen aan het kiezen van je volgende outfit. Want zeg nu zelf, we hebben het toch allemaal erg druk?

Jurkjes in één kleur

Jurkjes in één kleur zijn tegenwoordig erg populair. Rood, geel, paars, groen, noem maar op, alles is mogelijk. Je kunt hier ook verder op inspelen door ofwel je accessoires op de jurk af te stemmen of net helemaal niet. Een rode jurk met een lichtgroene armband en donkergroene schoenen of een gele jurk in combinatie met een roze ketting en felroze oorbellen klinkt misschien wel een beetje gek, maar het ziet er vaak wel stukken leuker uit dan nogmaals een saai zwart jurkje.

Vestidos e Modelos

Lange jurkjes

Als je het hebt, moet je het showen zegt men vaak. Maar dit hoeft toch niet elke dag zo te zijn?

Een sexy mooie lange jurk laat je er vaak heel wat eleganter uitzien dan de meest elegante korte jurk.

Lange jurken zijn vaak erg leuk om te dragen naar familiefeesten en etentjes met collega`s. Die momenten wanneer er sexy uitzien helemaal niet zo belangrijk is en misschien zelfs maar beter vermeden kan worden.

Jurkjes met prints

Jurkjes met prints, zoals https://www.dressesonly.nl/jurken/jurken-prints.html, zijn vaak erg fleurig en leuk en zijn daarom leuk om te dragen naar een picknick of een dagje aan het strand. Bloemen, bolletjes, vlinders, et cetera. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Natuur kun je ook voor een minder fleurige en schattige print gaan zoals een jurkje gevuld met doodskoppen en spinnen. Deze stoere jurk draag je dan waarschijnlijk liever tijdens een avondje stappen dan tijdens een gezellig dagje aan het strand.