Jurken voor diverse gelegenheden

1404069-001Jurken voor diverse gelegenheden

Toen ik met mijn nieuwe zakelijke baan begon, werd de wereld opeens een stuk groter en moest ik steeds vaker deelnemen aan evenementen. Ik heb de zakenwereld altijd al een fijne wereld gevonden en ik was blij hier nu deel van te nemen. Vanaf nu moest ik dan ook echt gaan letten op mijn representativiteit. Van mijn eerste loon besloot ik dan ook een nieuwe garderobe van nieuwe elegante jurken aan te schaffen. Niet erg vervelend natuurlijk! Ik besloot naar Claudia Sträter te gaan om wat tijdloze jurken aan te schaffen. Ik ben altijd erg tevreden over de jurken van Claudia, ze staan mij zeer goed, een goede pasvorm en echt vrouwelijke belijningen. Omdat mijn nieuwe baan ook betekende dat ik wekelijks deel moest nemen aan een zakelijke netwerkborrel, wilde ik elke week weer een nieuwe jurk aan. Hier zijn de jurken van Claudia Sträter uitermate geschikt voor. Je betaald niet teveel, maar krijgt een hoge kwaliteit terug. Sinds mijn nieuwe baan loop ik er nu erg netjes bij en krijg ik veel complimenten van mijn omgeving, ook van vrienden en familie. Ik shop nog regelmatig, op zoek naar nieuwe jurken en blouses van Claudia Sträter – een merk wat perfect bij mij past. Wanneer ik weer een netwerkborrel heb of een soortgelijk diner of een andere unieke gelegenheid, trek ik een van de jurken uit de kast en probeer ik er altijd weer vernieuwend uit te zien. Mode en kleding is voor mij belangrijk geworden en ik wil ook meer mensen inspireren om ook wat bewuster te worden van de kleding die men draagt, zorgvuldigheid op dit gebied vind ik dermate belangrijk. Mocht je het merk nog niet kennen, dan raad ik je het zeker aan, de nieuwe collectie is trouwens nu online te vinden ( en te bestellen! ).