Dit is de mooiste kleding voor bruidsgasten

kleding bruidsgasten

kleding bruidsgastenSamen met mijn moeder ben ik op zoek gegaan naar kleding voor bruidsgasten. Over een korte periode gaat er namelijk een hele goede vriendin van haar trouwen, maar zij had geen idee wat ze aan moest. Mijn mama is de afgelopen tijd flink afgevallen, maar blijft onzeker over haar lichaam. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, want ze ziet er echt stralend uit. Dat hoor ik van iedereen om mij heen, maar zelf heeft ze het nog niet echt door. Zelf had ik al eens iets laten maken bij Jos Exler. Dit was een super mooie jurk die ik aan had tijdens het gala van mijn werk. Hier kreeg ik toen ongelofelijk veel complimenten over en daarom ben ik nu ook weer naar haar gegaan. 

Voor ieder wat wils

Ik wist namelijk nog dat zij ook een collectie kleding voor bruidsgasten had met hele mooie stukken erin. Daaruit hebben wij uiteindelijk iets super moois gekozen wat haar echt als gegoten zat. Toen ze het aan had, zag ze zelf ook wel in hoe prachtig ze eruit ziet. Dat was een heel mooi moment en ik hoop dat ze dat vol gaat houden. Mocht jij ook naar zo’n mooi setje op zoek zijn, neem dan eens een kijkje op haar website!