Het merk Salty Dog

sweater-150533_640Het merk Salty Dog

Salty dog is een Amerikaans Streetwearmerk. Jongenskleding van dit merk blijft de mensen keer op keer verbazen. Het zijn leuke kledingstukken die altijd op een betaalbare prijs blijven staan. Ook deze zomer komen zij weer met een zeer kleurrijke collectie, waarbij Salty Dog applicaties verwijzen naar het Amerikaans bekende Baseball en Football.

Salty Dog kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 140. Dit is in de meeste gevallen voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De kleding kan ervoor zorgen dat de kinderen er vrolijk uit zien. Het zijn totaal geen agressieve teksten of plaatjes die op de kledingstukken staan, maar wel iets wat echt voor jongens is, zoals motoren, Baseball teksten en Amerikaanse vlaggen. Het stoere voor jongens zit allemaal in deze kleding verwerkt. Als je kind hier van houd dan is het zeker de moeite waard om deze kleding te nemen.
De kleding heeft buiten het stoere karakter om, ook gelijk een zeer nette uitstraling. De broeken en Polo’s die te verkrijgen zijn passen zeer goed op elkaar en werken het kind geheel af. Een paar schoenen erbij en de jongen ziet er geweldig uit. Hugo hillenaar kan u hier goed mee helpen. Hugo hillenaar