Hemels for Kids verkoopt kledingmerk Scotch R’belle

logo (1)

Ik zoek online regelmatig naar nieuwe mode trends en vind het altijd leuk om te kijken wat welk merk dit jaar weer uitbrengt. Zo kwam ik ook op de website van Hemels for Kids waar ze onder andere hele leuke Scotch R’belle kleding verkopen. Dit is een stoer kleding merk dat onderdeel is van Scotch & Soda heet Scotch R’Belle. Dit is zeg maar het kleine zusje ervan. Het viel me op dat deze website al deze merken in zijn/haar collectie heeft en ook de nieuwe collectie van 2015 al in de webshop hebben gezet. Ik vond het dan ook wel even de moeite waard om een aantal van de nieuwe kledingstukken te posten op mijn blog. Hieronder heb ik twee foto’s geplaatst van een leuk rokje en een hemdje. Het zo ook als een setje gezien kunnen worden want ze passen wel mooi bij elkaar.

hemelsforkids6 hemelsforkids5

Voor de zomer zou dit een geweldig setje kunnen zijn om lekker in te spelen of naar het strand te gaan. Uiteraard moet het dan wel mooi weer zijn. Normaal gesproken ben ik niet zo van de streepjes in shirts, maar vind het in dit geval wel een leuk hemdje. Ik doordat het merk er doorheen is gedrukt het streepje een beetje naar achter drukt waardoor ik hem wel mooi vind op deze manier. Het rokje wat er mooi onder past gezien de kleuren die terug komen vind ik erg leuk. Er zit een touwtje doorheen waardoor hij makkelijk dicht gemaakt kan worden.

 

Hemelse kleren voor kinderen

De mode die ik vond op de website van Hemels sprak mij erg aan en ze bieden ook leuke informatie over een bepaald merk. Veel mensen kennen een merk vaak wel, maar weten de achtergrond of de gedachte van een merk vaak niet die Hemels op zijn/haar website mooi uitlegt. Alleen een beetje jammer dat de tekst zo klein geschreven is. Veel mensen zullen het dan ook wel niet lezen denk ik.