Haaraccessoire inspiraties voor de bruid

Weet jij al welk bruidskapsel je dit jaar gaat dragen? Niet geïnspireerd? Lees dan snel dit artikel, waarin kort ingegaan wordt op de toptrends in haaraccessoires. Deze kun je vinden bij The Beautiful Bride Shop.

Trouwen is altijd een bijzondere gebeurtenis en ook de laatste trends zijn erg leuk om in de gaten te houden. Nu kijken we naar de nieuwste haaraccessoires en het lijkt erop dat de trends van vorig jaar niet meer van toepassing zijn. Ze doen nauwelijks meer minimalistische dingen in de modewereld. Tegenwoordig zijn dit grote haarbanden met bloemenclubs of een haarband gevuld met parels of diamanten. Zoveel parels en diamanten kunnen duur zijn.

(Echte) bloemen op je trouwjurk

Ten eerste is het misschien leuk om in een andere trend te stappen, die betaalbaar is. Dan zijn er nog de opvallende hoofdbanden, een soort 3D-bloemen op de trouwjurk. De bloemen zijn erg mooi, of het nu echte bloemen zijn in je bruidskapsel of in je trouwjurk. Het 3D-effect is erg mooi, omdat de bloemen op je trouwjurk verschijnen.

Een hoed als haaraccessoire

Deze trend is een tijdje weggeweest, maar is nu zeker weer terug! Vroeger werden hoeden vaak gedragen om te beschermen tegen de zon, maar tegenwoordig wordt het nog meer gebruikt als fashion statement en, laten we eerlijk zijn, er zitten prachtige hoeden tussen. Er is echter een verschil tussen een normale hoed en een sluier. Je kunt je tussendoor omkleden, maar dan moet er een kapper naar de bruiloft komen die het haar weer mooi kan opdoffen.

Een prachtige sluier

Niet iedereen is fan van deze bruidssluier, maar als je ziet wat er tegenwoordig allemaal kan… dan wil je ook een sluier. Sommige sluiers zijn echt mooie haaraccessoires voor een bruid. Normaal droeg ze een sluier over haar gezicht totdat haar man haar kuste. Nu is het meer dan normaal dat de sluier over je schouders en/of rug hangt als je dat wilt. Je bent er helemaal vrij in, dus maak het modern!