greve schoenen online

logo (2)

Mijn man en ik doen ieder jaar graag mee aan Valentijnsdag. Dit jaar wil ik hem eens verrassen met een apart cadeau. Een cadeau dat anders is dan de standaard cadeau’s die je zoal voorbij ziet komen op deze dag. Daarom dacht ik eraan om hem schoenen cadeau te doen. Hij is altijd al fan geweest van Greve schoenen online die je ook kunt aanschaffen op de website van van Bommel. Wist je trouwens dat dit merk al meer dan honderd jaar Nederlands meest stijlvolle schoenen produceert? Dit zie je dan ook weer terugkomen op de onderstaande afbeeldingen die dit illustreren. Zij gaan dan ook voor traditionele ambacht in plaats van productie. Zij kiezen verder ook liever voor het individu dan dat ze voor de massa produceren. Om schoenen van dit kaliber te produceren moet je natuurlijk wel van je vak houden. Dit aangezien ze er vele uren van intensief handwerk insteken. Maar, dan heb je ook wel een schoen waar comfort voorop staat en rekening is gehouden met detail. Ze zijn dan ook niet voor niets Hofleverancier.

 

greve Greve--3211-02--01-v1

 

 

Wist je trouwens dat ze bij Greve drie verschillende maakwijzen toepassen? Niet alleen Goodyear, maar ook Blake en Mocassin.

Online shoppen voor van Bommel schoenen

Wist je trouwens ook dat je deze modieuze schoenen op dé mode website van Nederland kunt aanschaffen? Bij de aanschaf van een paar schoenen op deze website krijg je niet alleen gratis verzending en gratis retour mogelijkheid, ook heb je de keuze uit een grote voorraad en heb je de schoenen 14 dagen op zicht.