Goede comfort dankzij Felina

Felina

Vrouwen dragen allemaal lingerie. Met name een bh wordt veel gedragen. Maar biedt jouw bh eigenlijk wel het beste comfort? Laat staan dat jij weet welke cup maat je hebt. Veel vrouwen dragen niet de juiste maat en dat is zonde. Hierdoor kan er sneller klachten ontstaan en dat wil je zien te voorkomen. De lingerie van Felina biedt wel degelijk goede ondersteuning. Niet alleen zijn jouw borsten ondersteund, maar ook je rug. Doordat Felina ervoor zorgt dat de pasvorm klopt, zal je merken dat het minder belastend is. Helemaal wanneer jouw boezem wat groter is dan de standaardmaten.

Het handige van deze bh’s is dat er voor iedere vrouw een geschikte vorm is. Ook voor de vrouwen die liever geen beugel in hun bh willen hebben kan je hier gerust shoppen. Tevens vind je hier diverse kleuren welke je direct kunt bestellen. Kortom, neem maar eens een kijkje op de website van esterella.nl. Hier kan je gerust winkelen en als er nog vragen zijn staan zij voor je klaar om dit te beantwoorden.

Verschillende maten

Waarom Felina?

Vrouwen met een grotere boezem weten als geen ander dat ondersteuning comfort biedt. Voornamelijk gaat het om het ondersteunen van de boezem, maar vergeet de rug niet. Door een bh te dragen die niet de juiste maat heeft kan je hier al klachten door krijgen. Hiervoor is het belangrijk om er goed voor te zorgen dat je de juiste cup maat hebt. Op basis daarvan kan je shoppen naar jouw nieuwe bh. Bij iedere afbeelding op de website staat een handig tabel waarmee je dit kunt opmeten. Is bijvoorbeeld de omtrek van jouw boezem rond de 80 cm? Dan wordt er geadviseerd om te kijken naar bh’s met een cup maat C. Via deze website kan je dus al snel achterhalen welke maat je nodig zult hebben. Esterella verkoopt bijvoorbeeld de Felina Modern Weftloc bh zonder beugel. Ideaal voor vrouwen met een wat grotere boezem. Deze bh biedt voldoende ondersteuning en zal de rug ook wat minder belasten.

Uiteraard vind je op de bovenstaande website meer merken en soorten. Hierin ben je uiteraard vrij om een keuze in te maken. Alhoewel de Felina een sterke ondersteuning biedt en er ook nog eens onwijs sexy uitziet!

Goede ondersteuning