Fotograferen is mijn passie

Mijn passie voor fotografie is er altijd al geweest. Als ik op vakantie ging, werden mijn ouders altijd helemaal gek van me. Overal moesten ze voor mij stilstaan zodat ik van alles een foto kon maken. Een paar jaar geleden heb ik besloten dat ik meer wilde leren op het gebied van fotografie. Ik ben toen een opleiding gaan volgen bij de fotovakschool in Amsterdam. Wat een toffe ervaring was dat zeg! Ik heb tijdens deze basisopleiding mijn techniek verbeterd. Maar ook de inhoud en composities van mijn foto’s.

Nieuwe vrienden

Ik leerde tijdens mijn opleiding natuurlijk mensen kennen die het ook leuk vinden om te fotograferen. Zo had ik eindelijk mensen gevonden die dezelfde passie delen. Samen met vier klasgenoten zijn we toen naar de motorbeurs in de Jaarbeurs Utrecht geweest. Dit is een beurs die helemaal in het teken staat van toffe motoren maar ook over alles wat daarbij hoort. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de nieuwste motorkleding en motorhelmen. We hebben hele mooie foto’s geschoten op deze beurs. Deze foto’s werden later tentoongesteld tijdens een tentoonstelling op school. We hebben zoveel complimenten gekregen, ik ben nog nooit zo trots geweest! De mooiste foto is zelfs gekocht door de directeur van onze opleiding!

1

Van je passie je baan maken

Sinds 2014 werk ik als fotograaf naast mijn reguliere baan als eventmanager. Ik maak bijvoorbeeld foto’s van trouwerijen, gezinnen, pasgeboren kinderen, tentoonstellingen, events en feesten. Ik vind dit zo leuk omdat alle thema’s diversiteit met zich mee brengen. Wat wil je nog meer! Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik zou echt niets leukers kunnen bedenken dan dat! Dus mocht je nog een leuke klus hebben? Je mag me altijd even een mailtje sturen!