Floris van Bommel heren laarzen

Vorige week heb ik fantastische Floris van Bommel heren laarzen besteld. Dit heb ik gedaan bij VABOTTI. VABOTTI is een geweldige webshop met een ruim aanbod aan schoenen. Zo kan je er terecht voor sandalen, sneakers, veterschoenen, enkellaarsjes, pumps, laarzen etc. je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Het is daarom ook echt een aanrader om eens het assortiment te bekijken. Alle merken beschikken namelijk over uitstekende kwaliteiten. 

Floris van Bommel heren laarzen

Online bestellen

Floris van Bommel heren laarzen worden momenteel aangeboden voor €249,95. Het is de ideale winterschoen. Doordat ze enorm comfortabel zijn kan je er redelijke afstanden mee afleggen. Het is daarom geen probleem om een boswandeling te maken of ze aan te trekken naar een pretpark. Indien je de Floris van Bommel heren laarzen online besteld krijg je ze de volgende dag al binnen als je het voor 17:00 doet. Bestel je voor 11:00 en wil je jouw bestelling dezelfde dag nog binnen hebben? Dan kan je dit aangeven door het vinkje aan te vinken. 

VABOTTI biedt klanten Afterpay aan: achteraf betalen. Zijn de schoenen niet naar wens? Dan kan je ze gratis retourneren binnen 21 dagen.