Filling Pieces schoenen, kwaliteit en casual

Als je mij moet omschrijven in kleding en schoenen dan is het casual. Zeker weten. Ik hou ervan om basic kleuren te dragen en er niet te veel uit te springen. Ik vind casual elegant en netjes. Zo kwam ik een tijd geleden bij het merk Filling Pieces uit. Heb je daar weleens van gehoord? Het is nu een van mijn lieveling merken geworden. Filling Pieces heeft mooie en strakke schoenen, allemaal in eentonige kleuren of kleuren uit hetzelfde kleurentonen palet. Zo heb ik de blauwe en de zwarte schoenen al in huis gehaald en ben ik nu aan het twijfelen of ik een paar mooie witte sneakers wil.logo-small-1

Ze zitten als gegoten!

En dat vind ik denk ik nog wel het fijnste aan Filling Pieces. Ik heb nog niet eerder zo fijn gelopen op de schoenen, het is een genot, werkelijk waar. Dit klinkt een beetje overdreven maar ik ervaar het echt zo. Misschien omdat ik eerder wat goedkopere schoenen kocht, die trouwens binnen een half jaar ook meteen kapot waren, en dat is niet het geval bij dit merk. Ik loop goed en volgens mij is het ook echt goed voor je voeten. Ik ben meer gaan leren dat kwaliteit boven kwantiteit uitstijgt. Het merk heeft voornamelijk sneakers en ik houd van sneakers. Ik denk dat het ook weer bij dat casual-achtige past. Je ziet mij dus vooral in wit, zwart en grijs rondlopen. Ik denk dat dit ook nog eens afkleed.

12_0884603001311380_pro_flt_frt_01_1108_1528_1435902-6ap4xgzokw9zbqtmspv6femlybtv6kbuboand4xu3su