eigen originele tas door max tassen

maxilia-logoAl een paar maanden heb ik een rugtas die ik bijna elke dag gebruik. Deze is gewoon neutraal en staan verder geen tekeningen of plaatjes op. Na een tijdje ging dat vervelen en wou ik mijn eigen originele tas hebben. Toen ik rond ging zoeken op het internet kwam ik uit bij een site die veel dingen bedrukt, deze site heette max tassen. Al snel zag ik dat er veel keuze is uit de soorten tassen die je er kunt bestellen en laten bedrukken. Het word met hoge kwaliteit inkt gedrukt dus het is nooit vaag of onduidelijk wat er op de afbeelding staat. Toen heb ik eens nagedacht en gezocht naar een afbeelding die ik graag op mijn tas zou willen laten drukken.

Ontwerp versturen voor bedrukking

 

43434_11960100_YSEindelijk vond ik een geschikte afbeelding om te laten bedrukken op mijn tas. Toen ik naar de site ging heb ik alles ingevoerd hoe ik het wou hebben en heb ik de bestelling verzonden. Daarna kreeg ik gelijk een online drukproef om te kijken hoe het eruit zou zien als het klaar was. Ik was gelijk helemaal enthousiast over het voorbeeldje en heb het gelijk aan mijn vriendinnen laten zien, die waren er net zo enthousiast over als ik.  Toen ik met de drukproef akkoord ging werd de bestelling doorgestuurd naar het bedrijf om afgedrukt te laten worden. Na een paar dagen kwam het thuis binnen en was er gelijk helemaal weg van, wat een mooi eindresultaat! Dus voor iedereen die iets wilt laten bedrukken op hun tas is max tassen echt een aanrader.

image