Een travel broek blauw mag niet ontbreken op reis

Maar ook wanneer je niet op reis gaat is een travel broek blauw een echte aanrader. Deze broeken zitten heerlijk comfortabel, zijn niet te warm en zeker niet te zwaar, kunnen gemakkelijk in de machine of op de hand, wat jij wilt, gewassen worden en zijn in een mum van tijd weer droog. Maar waarom de nadruk op een travel broek blauw? Een broek travelstof zwart is toch ook prima? Natuurlijk is zwart altijd goed voor broeken en andere kleding. Maar blauw wordt danig onderschat. Terwijl blauw de kleur is die én formeel en informeel gedragen kan worden. Nog beter dan zwart.

Combineer je travel broek blauw met wat jij wilt

Wanneer je een ervaren reiziger bent, dan weet je dat je niet zonder laagjes kunt. Je moet immers iets aan kunnen trekken als het wat frisser wordt of iets uit kunnen trekken als je het te warm krijgt. Een groot voordeel van een travel broek blauw is dat deze met heel veel kleuren en modellen shirts, hemdjes en vesten te combineren is. Meer nog dan bij zwart. Blauw leent zich uitstekend voor een wat kleurrijker geheel. En dat is natuurlijk net wat we nodig hebben, deze zomer. Of je nu op reis gaat of niet, een broek van travelstof is altijd een goed idee.

Zo gewassen en gedroogd

Het hele idee achter een travel broek blauw is dat je er vooral niet teveel werk aan moet hebben. Je wilt de broek overdag dragen, 's avonds voor het slapen gaan even wassen en de volgende ochtend weer aantrekken. En dat is dus precies wat, door het gebruik van de speciale stof, kan. Probeer dat, zonder droger, maar eens met een jeans! Een ander (groot!) voordeel is dat je deze broeken niet hoeft te strijken. Van de lijn zó weer aan je lijf. Ideaal natuurlijk!

Draag wat bij je past

De travelkleding van nu is heel anders dan de travelkleding van een paar jaar geleden. Toen had je vooral afritsbroeken met van die zakken aan de zijkant. Niets mis mee, maar het kan nu dus ook anders. Een jumpsuit in travelstof? Geen probleem. Een short in travelstof? Kijk maar eens op de site. En een hippe bermuda in travelstof? Het kan allemaal. Juist doordat de keuze nu zo enorm is, kun je precies dragen wat bij jou past. Waar jij je fijn in voelt. De maten lopen van XS tot XXL en veel broeken zijn ook in extra lang te verkrijgen.