Een gezellig moeder dochter uitje

Mijn dochter woont sinds een halfjaar op kamer in Nijmegen. Daarom zie ik haar niet vaak meer. Dit vind ik jammer maar ik weet dat ze het daar geweldig heeft. Omdat we elkaar niet vaak zien hebben we besloten om vaker een moeder dochter uitje samen te gaan doen. Via IetsDoenOfferte had ik een aanvraag geplaatst voor een moeder dochter uitje. Dit had ik gedaan omdat ik zelf niet goed wist wat we konden gaan doen. Een bedrijf kwam met een hele leuke offerte. Samen met mijn dochter kon ik een make-up workshop gaan volgen in Utrecht. Dit konden we mooi combineren met shoppen in de leuke stad Utrecht!

De make-up workshop
De workshop was pas in de middag. Daarom zijn we eerst lekker gaan shoppen. Er zoveel leuke winkels dat we eigenlijk te weinig tijd hadden om alles goed te bekijken. De workshop make-up was echt geweldig. Samen met mijn dochter heb ik zoveel kunnen leren over hoe je het beste je make-up kunt doen. De mevrouw die de workshop gaf, gaf eerst een algemene uitleg over de producten. Daarna gingen ze naar onze huidtypes kijken welke kleuren en producten het beste bij ons pasten. Toen we alle tips hadden gekregen mocht we zelf experimenteren met de make-up. Samen met mijn dochter heb ik echt een geweldige dag gehad!

logo_top

moeder-dochter-zoon-uitje

workshop