Een echte zomerrijder

Goeiedag iedereen. Ik houd van motorrijden, het is een van mijn grootste hobby’s. Ik gebruik mijn motor momenteel voornamelijk in de zomer tijdens het warme weer zodat ik volop kan genieten van de buitenlucht. Aangezien ik zowel een rijbewijs voor motoren heb als een apart rijbewijs voor auto’s maak ik in de winter momenteel gebruik van mijn auto om naar mijn werk te gaan. De voornaamste reden hiervoor is dat mijn huidige motorkleding niet bestand is tegen het koude weer. Ik mis op deze momenten echter wel de vrijheden die ik normaal als motorrijder ervaar. De sluiproutes en tussenwegen die ik wel kan bereiken met mijn motor zijn niet toegankelijk voor mijn auto en dit kost erg veel extra tijd.

26

Ik wil daarom ook in de winter gebruik gaan maken van mijn motor. Inmiddels heb ik besloten om mijn auto online te verkopen aangezien ik deze in de toekomst toch niet meer zal gebruiken. Ik ben nu druk op zoek naar motorkleding die mij goed warm zal kunnen houden tijdens een strenge winter. Mijn huidige motorpak was nogal in een impuls gekocht omdat ik niet kon wachten om te beginnen met motorrijden. Ik heb hierdoor echter niet veel verstand van wat nou een goed motorpak is. Ik ben momenteel bezig met het doen van onlineonderzoek zoals het lezen van reviews om te kijken over welke motorjassen andere motorrijders tevreden zijn. Hopelijk vind ik snel waarnaar ik op zoek ben zodat ik lekker op de motor naar mijn werk kan gaan.