Drie leuke cadeau tips voor hem

H4H Uni Bordeaux rode stropdas voor elke gelegenheid

Deze stropdas kan je heel goed combineren met bijna alle outfits. Of je zou een zwart, blauw of bruine overhemd aan heb. Omdat het een Uni kleuren is kun je hem op zowel uni kleuren over hemden dragen of op over hemden met motiefjes, geruit of gestreept. De H4H uni dassen zijn van 100% zuivere zijde waardoor het nooit zijn glans verliest. Daarom zijn deze een perfecte cadeau voor hem.

Eterna stropdas, marine blauw met witte stip voor zakelijk gelegenheid

Dit model dateert al uit de jaren 60 en heeft nooit zijn plaats verloren in de mode wereld. Deze is echt een “must have” om jou dassen collectie compleet te maken. Dus dames verras hem met deze leuke tijdloze stropdas voor zijn volgende verjaardag. Dit model is in verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar zoals rood met blauwe stippen, zwart met witte stip of zwart met rode stip of lichtblauw met donkerblauwe stip. Deze das is perfect voor een zakelijk aangelegenheid.

OLYMP smalle stropdas, groen voor een jongeren

Voor de jonge heren die zich graag formeel kleden heeft hemdvoorhem.nl deze OLYMP trendy stropdas met een fijn patroontje. Dit model komt in verschillende kleuren voor dus kun je de juiste kleur kopen die past op zijn overhemd of de jurk van zijn prom date. Wil je een neutrale kleur kies dan voor een blauwe of rode das. Deze dassen zijn ook geschikt voor sollicitatiegesprekken of andere zakelijke