To-be-dressed.nl voor de leukste schoenen

schoen1Een goede middag beste lezers, welkom op mijn blog ! Leuk dat jullie een kijkje nemen. Vandaag wilde ik jullie graag mijn ervaring delen met To-be-dressed.nl waar je hele leuke schoenen kunt bestellen. Zo heb ik hier ook mijn nieuwe zomerse slippers besteld en ben daar sinds kort helemaal weg van. Ik was eerst wat twijfelachtig over de aankoop aangezien ik niet echt bekend was met aankopen doen via het internet en altijd bang was dat het verkeerd zou gaan. Het was op aanraden van mijn zus dat ik het gewoon moest doen en dus zo gezegd zo gedaan en ik heb de slippers gewoon besteld.schoen2

Fijne slippers

Op de  website van To-be-dressed.nl heb je veel keuze uit slippers en daardoor wist ik eerst niet zo goed welke ik moest bestellen. Ik kwam na een paar pagina’s zoeken eindelijk leuke tegen die ook goed bij mijn kleding keuze paste. Na wat eigenwijs te zijn heb ik ze toch maar besteld. Na een paar dagen had ik ze binnen en ze waren net als mijn verwachting erg leuk en kon niet wachten om ze aan te doen. In het begin liep het wel een beetje vreemd omdat ik het niet meer gewend was om op slippers te lopen maar na een tijdje wende dat al wel goed. Ik raad het iedere vrouw aan die nog op zoek is naar leuke schoentjes.

schoen3