Deze waxjas houdt de regen wel buiten

suitabelDeze waxjas houdt de regen wel buiten

Mijn man fietst elke dag naar zijn werk, ik vind dit erg fijn en ook erg knap want het is zeker wel een heel eind. Ondanks dat hij een beste conditie heeft en flinke snelheid maakt is hij toch bijna een uur onderweg en dit is niet altijd even prettig. Omdat hij dus ook veel door weer en wind moet fietsen heb ik besloten dat hij wel eens een nieuwe jas zou mogen hebben. Voor de echte regenbuien heb ik een heel duur en goed regenpak voor hem gekocht maar wanneer het maar wat miezert is een regenpak wellicht een beetje overdreven en dus ben ik op zoek gegaan naar een waxjas. Een dergelijk type jas is een jas met een laag die waterafstotend is en dus is dat zeker wel heel erg fijn voor die kleine miezerbuien. Ik besloot om op het internet te gaan zoeken naar een dergelijke jas en zo kwam ik uit op deze website. Hier vond ik een ruim aantal mogelijkheden voor nieuwe jassen en zo ook een waxjas. Ik heb deze jas voor hem besteld en toen heb ik hem hier mee verrast. Ik weet dat het seizoen er nu niet meer naar is maar ik kan zeggen dat hij er de laatste weken dat het koud was wel echt heel erg blij mee was. Wanneer u ook op zoek bent naar een nieuwe waxjas dan kan ik u zeker aanraden om dan eens een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u vast en zeker de ideale jas.