De ontdekkingen voor jouw kledingkast

Het jaar is goed begonnen met de ontdekkingen die ik al heb gedaan op het gebied van mode. Wat is een betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met een nieuwe garderobe? Of misschien een paar items. We mogen onszelf af en toe toch goed verwennen? In deze blog vertel ik je over mijn ontdekkingen, twee merken. Lees je mee?

XPLCT als merk

XPLCT werd in 2014 opgezet door twee Amsterdammers. Het idee was om kwaliteitskleding op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. Al snel werd het een enorm succes en verkochten ze hun producten wereldwijd. Comfort is hun prioriteit en dat maakt hun hoogwaardige kleding uniek. Het gezegde ‘wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’ is niet langer!

Hun brede assortiment

Ze hebben dan ook een breed assortiment voor mannen. Van een XPLCT jas tot hoodies en broeken tot accessoires zoals tassen. Je hele outfit kan van één merk komen en dat maakt dat je er altijd scherp uitziet en je hele look met elkaar overeenkomt. Ga je voor een compleet zwarte kledingkast of wil je er wat kleur in brengen? Het is aan jou en alles is mogelijk. Voor je het weet, komt jouw kledingkast overeen met de hipste beroemdheden uit het hele land.

Maar dan, Krakatau

Maar het stopt niet daar want ook voor de dames is er genoeg moois. Zoals bijvoorbeeld van het merk Krakatau. Dit merk is nog niet zo bekend in Nederland maar is al sinds hun oprichting in 2015 een grote speler op de markt. Ook dit merk richt zich op comfort, voornamelijk in winterkleding. Het is een Russisch merk en dus ook opgezet vanuit een noodzaak om de consument te beschermen tegen het harde weer in Rusland. De Krakatau jas, eentje die stijlvol is maar ook alle bescherming biedt tegen de kou en de wind.

Wat wordt er verkocht?

Dus zoals ik al zei, verkopen ze vooral winterkleding zoals jassen. Maar gelukkig houdt het daar niet op. Dit merk heeft namelijk nog veel meer te bieden. Mutsen, handschoenen, etc. alles wat je maar nodig hebt voor de winter.

Combineer of draag apart

Kies je ervoor om merken te mixen dan kan dat met deze twee prima maar het hoeft niet. Gelukkig kun je ze wel beide op dezelfde website kopen, … dat maakt het nog makkelijker om je kledingkast een snelle upgrade te geven door er items van deze twee merken aan toe te voegen.