De leukste jurken heb ik besteld

5404044-323De leukste jurken heb ik besteld

Ik heb een leuke bestelling binnen van erg leuke Claudia Strater die ik van deze site heb. En nu ben ik op het idee gekomen om mijn positieve bevindingen hierover eens op internet te gaan plaatsen. Al meerder vriendinnen heb ik op deze site geattendeerd en ook zij zijn dan ook zeker erg enthousiast hierover. Ik ben niet alleen tevreden over het ruime aanbod hiervan maar ook over de kwaliteit van de merken die Claudia Sträter verkoopt. En dat is natuurlijk een hele kunst om tussen alle vele online adressen hier het juiste adres in terug te vinden. Het duidelijke overzicht en de snelle levering is dan ook nog eens erg prettig en dat maakt het allemaal een stuk zorgelozer dan gericht de stad in te gaan. Ik ben een hard werkende moeder en heb dus niet altijd maar de tijd vrij om de stad in te gaan. Het begint al bij de parkeerplaatsen in de stad als je bijvoorbeeld op zaterdag op pad moet gaan. Als je dat eenmaal hebt geregeld en dan ook nog eens volle winkel in en volle winkel uit bent geweest, dan ben ik er vaak al een beetje moe van. Ook loop je sneller het risico om niet de zekerheid te hebben dat je kunt slagen. En daarom kies ik er voor om lekker vanuit mijn luie stoel onder het genot van een kop koffie lekker op zoek te gaan naar leuke jurken voor zowel werk als privé. Daarom is deze site zo leuk, niet alleen vanwege het ruime aanbod van de jurken maar ook dat je hier natuurlijk ook terecht kan voor alle andere outfits.  Maar voor nu ben ik dan ook zeer tevreden met mijn bestelling van drie jurken en een leuke blazer. En dan heb ik nog een paar leuke schoenen nodig om alles af te maken natuurlijk.