De juiste horecakleding

De juiste horecakleding

 thumbs_horeca-bedrijfskleding

Voor een schoolopdracht moest ik bij een bedrijf aankloppen om daar bedrijfskleding aan te meten, of in ieder geval, uit te zoeken. Ik zocht dus naar een bedrijf die hier vraag naar had en kwam uit bij een horecabedrijf van mijn zwager. Ik vroeg hem of hij het fijn vond om zijn werknemers van horecakleding te voorzien, ze hadden nu namelijk alleen maar een schort, die niet echt om over naar huist te schrijven was, en hij zei dat hij dit inderdaad wel interessant vond. Ik vroeg eerst aan de werknemers wat ze belangrijk vonden betreft horecakleding, zo kon ik een goed overzicht maken. Toen besloot ik met mijn zwager om de tafel te gaan; wat wilde hij en belangrijker: kon en wilde hij er geld aan besteden? Hij had een best prima budget en zei duidelijk wat zijn wensen waren, gepaste en mooie horecakleding, waar iedereen zich mooi en fijn in voelt, wat een representatieve uitstraling geeft en bovendien een chique uitstraling had. Zo besloot ik een bedrijf te zoeken die gericht horecakleding maakt, op maat en kwam ik terecht bij Suit Up Now, toevallig ook een bedrijf bij ons in de buurt, dat was mooi meegenomen. Binnen de kortste keren had ik al een prijsafspraak gemaakt en konden ze de horecakleding voor mijn zwager gaan maken. Dit heeft uitgepakt tot geweldige resultaten, echt het is heel erg mooi. De werknemers van mijn zwager zijn er ook erg blij mee, eentje heeft mij zelfs nog een berichtje gestuurd om mij te bedanken. Ze zei dat haar baas net even een extra stapje nodig had om dit aan te pakken, ze waren namelijk al een tijdje aan het aankaarten dat ze nieuwe horecakleding wilden, maar hij had er simpel weg nog geen tijd voor gehad.