Wat draag jij tijdens de jaarwisseling?

Het einde van 2020 is dan echt bijna in zicht en wat een jaar was het. Een jaar die we het liefst allemaal zo snel mogelijk willen vergeten. Sinds het Coronavirus onze wereld in zijn macht heeft is er geen een dag meer “normaal”. Alles is anders dan anders en terug naar normaal kan dan ook niet meer. Al is dat misschien maar beter ook. Ons normaal was misschien ook wel niet normaal. Het Coronavirus heeft ons misschien juist wel even wakker geschud en laten weten dat het anders moet. We moeten een nieuw normaal creëren. Maar voordat we dat doen mogen we dit jaar natuurlijk wel gewoon in (aangepaste) stijl afsluiten. Dus heren trek je outfit maar alvast uit de kast! Nog geen idee wat je aan gaat trekken? Hier uiteraard enkele kledingtips!

Strak in pak

Ook het oud en nieuw van het jaar 2020 gaat er anders uit zien dan we gewent zijn. Helaas gaan we sowieso geen vuurwerk zien en de (huis)feesten zullen we ook moeten laten voor wat het is. Toch kan je thuis of in je straat er ook gewoon nog iets gezelligs van maken. Wil je echt nog even flink uitpakken en dit jaar grootst afsluiten? Dan tover je natuurlijk je pak nog even tevoorschijn. Door alleen al het dragen van deze outfit zul je, je zeker weten in de feeststemming voelen.

Semi-casual         

Hoeft het van jouw allemaal niet zo netjes maar wil je nou ook weer niet in je kloffie aan komen zetten bij je familie? Ga dit jaar dan voor semi-casual. Kledingstukken die perfect zijn voor deze look zijn onder andere een colbertje, een goed passende jeans en een blouse of een simpel basic shirt. Ook de coltrui doet het altijd erg goed. Kies voor neutrale kleuren zoals zwart, wit, grijs, blauw, groen, bruin of beige. Heb je nog geen goed colbertje in de kast hangen? Kijk dans eens bij Gents.nl voor hun uitgebreide assortiment aan colberts.

Lekker comfy

Blijf jij gewoon lekker thuis met oud en nieuw? Dan kunnen we best begrijpen dat je, je het liefst zo comfortabel mogelijk wilt kleden. Dit joggingbroek en oversized trui liggen waarschijnlijk al klaar op je kledingstoel. Hoe verleidelijk dit ook is, je kan je ook op een andere manier comfortabel kleden. Wie weet krijg je opeens toch nog een ingeving om ergens naar toe te gaan. Een jeans met een simpel shirt met opdruk doet het dan altijd goed. Ga je nog naar buiten? Dan maak je deze outfit uiteraard af met een vest of trui.