CHIQUE KOSTUUMS KOPEN ÉN HUREN BIJ SIR GEORGE GELEGENHEIDSKLEDING

KOSTUUMSSir George Gelegenheidskleding is al sinds 1925 de aangewezen plek voor het kopen en huren van kostuums. Of je nou op zoek bent naar kleding voor het voltallige bruidspersoneel of een prachtige smoking voor een gala: Sir George heeft het. Op geen enkele manier krijg je bij dit bedrijf het gevoel van ‘gewoon een pak huren’. Met de beste service en grootste expertise wordt er advies gegeven en worden de pakken aangemeten.

 

 

Familiebedrijf
Sir George Gelegenheidskleding wordt gerund door de ervaren familie Burgwal. Dergelijke bedrijven kom je tegenwoordig niet veel meer tegen, terwijl ze juist garant staan voor een enorme berg expertise en 100% betrokkenheid. Klanten zijn bij Sir George geen nummers, maar mensen. Mensen die bij hen komen willen graag op een feest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid verschijnen in het allermooist denkbare pak. De jarenlange ervaring, heeft flink wat kennis opgeleverd. Wie bij Sir George huurt of koopt, zal volledig volgens de geldende etiquette verschijnen op een gala, een huwelijk of een uitvaart. Een geruststellende gedachte!

Service en kwaliteit
De kostuums worden bij Sir George gratis op maat gemaakt, of het nou gaat huur of koop. Klanten kunnen online een pasafspraak maken, er is een bezorg- en afhaalservice in de gehele Benelux en klanten krijgen zelfs 14 dagen bedenktijd. De prijzen zijn all-inclusive en gelden voor een huurperiode van vier werkdagen.

Droom jij ook van een bruiloft waarbij het bruidspersoneel allemaal dezelfde chique jacquet’s dragen? Sir George maakt het mogelijk. Vanaf € 680,- (acht personen), ziet iedereen er uit om door een ringetje te halen. Sir George is dan wel ‘in business’ sinds 1925: dat wil geenszins zeggen dat het een ouderwets bedrijf betreft. De familieleden zijn er voortdurend mee bezig om de producten samen met hun producenten verder te perfectioneren. Voor de familie Burgwal is Sir George meer dan een bedrijf. Het is hun leven!

Over Sir George
Sir George Gelegenheidskleding begon in 1925 in Utrecht met het vermaken en aanpassen van legeruniformen. Daarnaast verhuurden ze speciale trouw- en begrafeniskleding voor heren. Na de Tweede Wereldoorlog, richtte Sir George zich alleen nog op de verhuur en verkoop van herengelegenheidskleding. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Den Dolder en wordt er succesvol meegelift op het online shoppen. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met businesskostuums en kinderkleding. Door middel van een digitale meetapplicatie, vergoot de reikwijdte van het bedrijf behoorlijk. Sir George doet tegenwoordig niet alleen zaken in Nederland, ook in België en Luxemburg loopt men er door de inspanningen van deze familie perfect bij!